Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε απαντήσεις στα ερωτήματα σας σχετικά με την διαχείρηση του λογαριασμού σας

Απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις

Δεν μπορείτε να βρείτε την απάντηση που χρειάζεστε; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Συχνές ερωτήσεις του λογαριασμού σας

Η επιστροφή ισχύει μόνο για τις 10 πρώτες ημέρες αγοράς της υπηρεσίας ή του προϊόντος για 1η φορά. Καμμία επιστροφή δεν είναι αποδεκτή για αναβαθμίσεις ή οποιαδήποτε άλλη αγορά προϊόντος του λογαριασμού. Η εγγύηση αφορά υπηρεσίες πακέτων web hosting και για οποιαδήποτε στιγμή κατα την διαρκεια του χρόνου φιλοξενίας, αφαιρώντας τον χρόνο που έχετε ήδη καταναλώσει.

Προσφέρουμε εκπτώσεις για μαζικές παραγγελίες που θα μας ζητήσετε Web Hosting & Streaming Radio με εκπτωση 10% οταν θα είναι για 1 έτος στην παραγγελία σας.

Για να πραγματοποιήσετε αγορά μέσω του καταστήματος διαθέτουμε online πληρωμή με την Viva Wallet σε συνεργασία με όλες τις τραπεζες. Επίσης μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.

Παρέχονται υπηρεσίες υποστήριξης για προβλήματα που οφείλονται στην ορθή λειτουργία και μέσα στα πλαίσια των όρων παροχής των υπηρεσιών που αναφέρονται στο παρόν με τους ακόλουθους όρους και προυποθέσεις. Οι υπηρεσίες υποστήριξης παρέχονται τις εργάσιμες ώρες και ημέρες από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.

Συχνές ερωτήσεις Web hosting & Radio Streaming

Η επιλογή του πακέτου φιλοξενίας έχει να κάνει κυρίως με τον όγκο των δεδομένων που θα έχει το site σας. Για ένα απλό στατικό site html (όχι joomla , wordpress κλπ), μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων Web Hosting Basic, για joomla , wordpress κλπ υπάρχουν τα υπόλοιπα πακέτα που διαθέτουν πόρους για να καλύψουν άψογα την φιλοξενία ιστοσελίδων.

Αναλαμβάνουμε δωρεάν την μεταφορά του site σας σε δικούς μας servers! Μπορείτε να προχωρήσετε στην παραγγελία του πακέτου φιλοξενίας που επιθυμείτε, και να επικοινωνήσετε μαζί μας για το σχετικό αίτημα μεταφοράς.

Μπορείτε να αναβαθμίσετε το πακέτο φιλοξενίας σελίδων όποτε θέλετε. Για την αναβάθμιση του απλά επικοινωνήστε μαζί μας και θα προχωρήσουμε άμεσα στις ενέργειες. Για την αναβάθμιση του πακέτου φιλοξενίας σελίδων θα χρεωθείτε μόνο την διαφορά.

Η διαδικασία απο τι στιγμή που κάνετε την παραγγελίας σας και ολοκληρωθεί η πληρωμή τις ενεργοποιείται σε λίγα λεπτά. Όμως ο κάθε λογαριασμός ελέγχεται από την ομάδα μας ώστε να μην ανέβει στον server κάποιο site που περιέχει ιούς ή κακόβουλο λογισμικό.

Το Centova Cast εχει τη Δυνατότητα να υποστηρίξει όλες τις μορφές ήχου υψηλής ποιότητας Shoutcast Radio V1 & V2 ανάλογα µε τις απαιτήσεις του κάθε χρήστη.

Το Centova Cast σας προσφέρει ένα πλήρες πάνελ για να έχετε τήν διαχείριση τού ραδιοφώνου και τις Playlists στό Autodj σας.

Δε χρειάζεται να είστε δαίμονες των υπολογιστών, για να θέσετε σε λειτουργία ενα πρόγραμμα για την παραγωγή εκπομπών στο ραδιόφωνο. Υπάρχουν πολλα προγράμματα στο ιντερνετ για αυτο το σκοπό.

Το Centova Cast σας δίνει ένα πλήρες γραφικό περιβάλλον με τα στατιστικά στοιχεία του ραδιοφωνου σας ανά πάσα στιγμή απο μοναδικοί ακροατές, συνδέσεις/μέρα, μέση διάρκεια ακρόασης ανά ακροατή κ.λ.π.

Copyright © 2010 - 2023 - Web Technical - All Rights Reserved.