Καταλογος Παροχή Υπηρεσιών

Μια πλήρης λίστα με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε αυτήν τη στιγμή

Δείτε τον πλήρη Καταλογο Υπηρεσιών μας

Οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας εάν χρειάζεστε μια υπηρεσία που δεν αναφέρεται στη λίστα

Υπηρεσίες Χρόνος Κόστος Order

Εγκατάσταση πλατφόρμας της επιλογής σας

Το κόστος περιλαμβάνει μόνο την εγκατάσταση του θέματος χωρίς τροποποιήσεις.

48 Ώρες € 50.00 Ευρώ Παραγγελία

Επανεγκατάσταση & Αναδημιουργία Ιστότοπου

Το κόστος περιλαμβάνει την αναδημιουργία του υπάρχων θέματος την επανεγκατάσταση του, και τις τροποποιήσεις των επεκτάσεων του.

1 Εβδομάδα € 150.00 Ευρώ Παραγγελία

Δημιουργία εταιρικού προφίλ Google My Business

το πακέτο περιλαμβάνει προβολή της εταιρείας στους χάρτες της Google και επίσης όλους τους τρόπους επικοινωνίας με την εταιρεία.

48 Ώρες € 100.00 Ευρώ Παραγγελία

Δημιουργία διαφημίσεων Google adsense σε ιστότοπο

Αποκτήστε κέρδη από τον ιστότοπο σας με πλήρη διαχείριση των διαφημίσεων σας και ανάλυση της επισκεψιμότητας του ιστότοπου σας.

1 Εβδομάδα € 100.00 Ευρώ Παραγγελία

Yποστήριξη & management ιστότοπου One Time

Η υπηρεσία management παρέχει μία εύκολη λύση σε τυχόν προβλήματα του ιστότοπου σας στα οποία χρειάζεστε βοήθεια.

24 Ώρες € 50.00 Ευρώ Παραγγελία

Συχνές Ερωτήσεις

Για να σας βοηθήσουμε να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση, έχουμε συντάξει μια λίστα με τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτή τη σελίδα.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την απάντηση στην ερώτησή σας ή αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε

Υποβάλετε τις ερωτήσεις σας

Παρέχονται υπηρεσίες υποστήριξης για προβλήματα που οφείλονται στην ορθή λειτουργία και μέσα στα πλαίσια των όρων παροχής των υπηρεσιών που αναφέρονται στο παρόν με τους ακόλουθους όρους και προυποθέσεις. Οι υπηρεσίες υποστήριξης παρέχονται τις εργάσιμες ώρες και ημέρες από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Η επιστροφή ισχύει μόνο για τις 15 πρώτες ημέρες αγοράς της υπηρεσίας ή του προϊόντος για 1η φορά. Καμμία επιστροφή δεν είναι αποδεκτή για αναβαθμίσεις ή οποιαδήποτε άλλη αγορά προϊόντος του λογαριασμού. Η εγγύηση αφορά υπηρεσίες πακέτων web hosting και για οποιαδήποτε στιγμή κατα την διαρκεια του χρόνου φιλοξενίας, αφαιρώντας τον χρόνο που έχετε ήδη καταναλώσει.

Προσφέρουμε μια δωρεάν δοκιμή 100% για μια εβδομάδα σε οποιοδήποτε πακέτο αν μας το ζητήσετε. Εχουμε επίσης μια σειρά από άλλα μεγάλα οφέλη!

Η διαδικασία απο τι στιγμή που κάνετε την παραγγελίας σας και ολοκληρωθεί η πληρωμή τις ενεργοποιείται σε λίγα λεπτά. Όμως ο κάθε λογαριασμός ελέγχεται από την ομάδα μας ώστε να μην ανέβει στον server κάποιο site που περιέχει ιούς ή κακόβουλο λογισμικό.

Για να πραγματοποιήσετε αγορά μέσω του καταστήματος διαθέτουμε online πληρωμή με την Viva Wallet σε συνεργασία με όλες τις τραπεζες. Επίσης μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.

Copyright © 2010 - 2023 - Web Technical - All Rights Reserved.